Liefde vinden is niet voor iedereen eenvoudig. Bart vond zo’n vier jaar geleden eindelijk de liefde, maar zijn nieuwe vriendin Sofie bleek getrouwd en heeft 2 kinderen. Lees hier het verhaal van Bart.

Friends with benefits

Bart: “Zo’n vier jaar geleden leerde ik Sofie kennen op een feestje. Ik viel onmiddellijk voor haar vrolijkheid en haar energie; ze intrigeerde me. We praatten wat over koetjes en kalfjes, het werk, je weet hoe zo’n eerste gesprek gaat. Daarna heb ik haar benaderd via Facebook, redelijk direct, want ik voelde me duidelijk tot haar aangetrokken. Voor haar hing er nog niet meteen elektriciteit in de lucht. Uiteindelijk heeft ze nog drie weken de boot afgehouden, voor we een afspraak maakten. Eerst in het park hier dichtbij, daarna bij mij thuis. Er kwam al heel snel seks van. Voor ons beiden was dat eigenlijk ook de verwachting die we hadden van de relatie: friends with benefits.

Sofie bleek getrouwd en had twee kinderen – dat vertelde ze me meteen bij die eerste ontmoeting. Ik moest even slikken, maar nam snel vrede met de situatie. Het was niet de eerste keer dat ik de rol van minnaar op me nam, en eigenlijk had ik ook nooit echt een serieuze vriendin gehad. Mijn langste relatie duurde drie jaar. Veel verder dan een leuke vrouw in mijn leven met wie ik ook nog eens lekker kon vrijen, kwam ik meestal niet. Ik was er op de een of andere manier niet klaar voor en ook niet naar op zoek.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

Meer sterke getuigenissen