Eind februari gooiden de twee nog de handdoek in de ring, maar nu lijken de vlinders weer volledig terug. Katy Perry (32) en Orlando Bloom (40) zijn opnieuw samen! Hun ‘taking respectful, loving space at this time’-woorden waren dus niet zo definitief als verwacht. Gewoon een pauzetje, omdat het kan.

Katy en Orlando werden samen gespot in Los Angeles tijdens een concert van Ed Sheeran. Met hun petjes probeerden ze aan de aandacht te ontsnappen, maar dat was buiten enkele fans gerekend…

Een korte pauze

Volgens een bron aan E! News ging het er énorm innig aan toe: “Het zag er honderd procent zeker uit dat ze terug samen zijn”, liet een getuige weten. “Ze knuffelden en kusten heel de avond en zij zat het volledige concert op zijn schoot.”

Volgens een andere bron hebben ze elkaar eigenlijk nooit écht losgelaten sinds de breuk. “Ze gingen gewoon even uit elkaar omdat dit het beste was dat ze konden doen die periode. Katy en Orlando willen dat het deze keer wél lukt en werken hard aan hun relatie. Ze hebben een paar goede gesprekken gehad en begrijpen beter wat ze van elkaar verwachten. De tijd zal het uitwijzen, maar alles lijkt nu goed te gaan.”

Ze verschenen de laatste tijd weer vaker aan elkaars zijde. “Toen ze in het openbaar buitenkwamen de voorbije weken, wisten ze dat mensen zouden speculeren en dat vonden ze helemaal oké. Ze houden van elkaar en dat is nooit anders geweest.” Cute.

Meer celeb-relaties