Het voorbije weekend vond de Carter Push Party plaats, ofte: dé babyshower van het jaar met een giga-bump van Beyoncé in de hoofdrol. Haar beste vrienden en familie werden uitgenodigd om met (Afrikaanse) toeters en bellen de komst van haar twins-to-be te vieren, en voor de gelegenheid liet Bey haar bolle buik – no joke – tatoeëren.

Wil je het geslacht van Queen B’s baby’s weten? Deze oorbellen lichtten onlangs een tipje van de sluier op.

Big Momma

Onder meer Serena Williams (ook met baby bump), La La Anthony en Beyoncés ex-Destiny’s Child maatjes Kelly Rowland en Michelle Williams zakten zaterdag af naar de Carters Crib in Afrikaanse dresscode. Outfit van Queen B? Weelderige hoofddoek, klokken van oorbellen, een sexy bikinitop en lange sarong rond haar middel. Bey liet voor de gelegenheid ook haar buik tatoeëren met een on theme henna tattoo en die zag er zo uit:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Beyoncé postte deze beeldige zwart-wit kiekjes zelf op haar eigen Instagram. Samen met Jay Z lijkt ze gelukkiger dan ooit:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Ook Bey’s mama Tina Knowles nam Instagram even over om deze video te delen van de onvergetelijke babybash:

All theses beautiful ladies at The Carter Push party! ❤️❤️

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Due date? Echt duidelijkheid is er niet, maar de meeste tongen beweren dat de B-twins uitgerekend zijn voor juli. Wij tellen alvast af!

Meer over Beyoncés bump