Ook altijd al eens willen binnenkijken in de Oval Office, het best beveiligde en intrigerendste ‘kantoor’ ter wereld? Dan wil je ‘Wanneer kun je beginnen? Als je eerste echte baan bij Obama in de Oval Office is’ lezen. Beck Dorey-Stein was 25 toen ze stenografe werd in het Witte Huis. Ze pende haar verhalen neer. Resultaat: een grappig boek vol anekdotes.

Wanneer Beck Dorey-Stein 25 is, solliciteert ze voor een functie bij een saai advocatenkantoor. Althans dat denkt ze. Een maand later komt ze terecht in Het Witte Huis als stenografe van Barack Obama. Ze ontdekt dat Obama een grappige, warme man is die net als zij graag sport in de ochtend. Nadat ze haar ontslag heeft gegeven, heeft ze er een boek over geschreven. Een heerlijke inkijk in het meest intrigerende kantoor ter wereld.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nu lezen in Feeling

Kun je niet wachten om te lezen? In het septembernummer van Feeling lees je alvast een stuk uit het boek. Net als ons helemaal verslaafd? Het boek van Uitgeverij De Boekerij is nu te koop.

Meer over de Obama’s: