Naast de zwangerschap van Kate heeft het Britse koningshuis nog wat te vieren. Eindelijk is het zover: Harry en Meghan zijn officieel verloofd. Dat heeft Kensington Palace zonet bekendgemaakt op Twitter.

Lees hier nog eens wat Meghan Markle vertelde over haar relatie met prins Harry

A lifetime of happiness

Kensington Palace kondigde de verloving aan op Twitter. Uiteraard waren er ook al gelukswensen van de ouders van Meghan Markle. ‘Wij wensen het koppel een leven lang geluk toe’, staat er te lezen in een brief die getweet werd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Groot-Brittannië is dol op zijn koningshuis, het land stond enkele dagen in rep en roer toen bekend was dat al het personeel van Kensington Palace met spoed bijeen werd geroepen. De laatste keer dat dat gebeurde was toen Prins Philip zijn pensioen aankondigde. Royalty Watchers hadden het dan ook al zien aankomen: Prins Harry en zijn Meghan Markle zullen in het huwelijksbootje stappen.

Eerder deze maand vroeg Harry zijn Meghan ten huwelijk in Londen. Het trouwfeest zal plaatsvinden in de lente van 2018.

De 33-jarige Prins en de 26-jarige Meghan Markle – vooral bekend van haar rol in de serie ‘Suits’ – zijn nu al iets langer dan een jaar samen. Ze leerden elkaar kennen tijdens de Invictus Games in Toronto. Een tijdje geleden werd al bekend gemaakt dat ze stopte in ‘Suits‘, toen gingen er al geruchten dat het voor de verloving was. Het is het tweede huwelijk voor Meghan, in 2013 is ze gescheiden van Trevor Engelson, met wie ze twee jaar getrouwd was.

Meer weten over Royals en hoe ze leven? Ren naar de krantenwinkel voor het decembernummer van Feeling mét Feeling Gold Royal.

 

 

 

Meer over de Britse Royals: