Als je uitgenodigd bent op een royal wedding, hou je jezelf aan de gebruikelijke dresscode. In Londen wil dat zeggen: tenue de ville, wat kort gezegd een jurk met hakken betekent. Toch was er op het huwelijk van prinses Eugenie één dame die de regels verbrak. Niet Meghan Markledie met haar rebelse karakter ook al eens een gewaagde outfit uit de kast trekt – wél topmodel Cara Delevingne. Al had ze het wel eerst persoonlijk aan de bruid gevraagd…

Smoking + top hat

Terwijl alle vrouwelijke celebs met jurk, hakken en hoed op Eugenie’s huwelijk in oktober verschenen, trok het Engelse supermodel Cara Delevingne een opvallende Emporio Armani smoking aan, inclusief hoge top hat. Prinses Eugenie was gelukkig niet verrast toen ze haar gast zo zag verschijnen. In een interview met Grazia UK vertelde Cara immers dat ze de prinses op voorhand om goedkeuring had gevraagd. Dat deed ze met een smsje waarop het antwoord was: “Maar natuurlijk, ik had niet anders van jou verwacht.”

Delevingne zei verder in het interview dat ze enorm verrast was met alle reacties op haar smoking: “Ik vond het leuk hoeveel mensen er naar mij toekwamen om te zeggen dat ik dapper was om dit te dragen. Eerlijk gezegd voel ik me zo gewoon veel comfortabeler.” Juist dat windje had ze niet mee ;-).

Meer over Cara Delevingne