Daar zijn ze dan! Het Britse hof heeft twee verlovingsfoto’s verspreid van prins Harry en Meghan Markle. De liefde spat er van af.

Er werden twee foto’s verspreid. Een zwart-wit-foto waarop het koppeltje elkaar verliefd aankijkt en een kleurenfoto waar ze samen op de trap zitten van Frogmore House in Windsore. Het is heel duidelijk: de joekel van een verlovingsring van Meghan mag gezien worden. Fotograaf van dienst was Alexi Lubomirski, een fotograaf die ook al sterren als Julia Roberts en Angelina Jolie heeft gefotografeerd voor modebladen.

 

De twee trouwen in mei en de ceremonie moet plaatsvinden in de kapel van Windsor Castle. Voor Meghan Markle worden het zeer bijzondere feestdagen. Want dit weekend reist het koppeltje af naar Sandringham, daar zullen ze samen Kerstmis vieren. Voor Meghan is het de eerste officiële kerst met de Britse koninklijke familie. Spannend.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ondertussen waren er heel wat reacties op de foto’s van het verliefde koppel. Dus verraste het koningshuis de fans met een extra verlovingsfoto. Wat een prachtig koppel!

Meer over Meghan Markle: