Home Celebs Daarom verhuist Trumps gezin niet mee naar Witte Huis

Daarom verhuist Trumps gezin niet mee naar Witte Huis

Daarom verhuist Trumps gezin niet mee naar Witte Huis

Melania, de vrouw van Donald Trump, en zoon Barron verhuizen in januari niet mee naar het Witte Huis in Washington. Dat meldt onder andere New York Post. “We willen Barron zijn sociale leven niet afnemen”, klinkt het.

 

Volgens New York Post blijven Melania en Barron dus in de Trump Tower. “Er zijn geen problemen, maar de campagne was erg zwaar voor Barron. Melania en Barron zijn veel closer geworden tijdens die campagne, ze wilt hem beschermen en hem verder naar de privĂ©school in the Upper West Side laten gaan. Hij moet niet opeens uit zijn leventje gehaald worden. Ze zegt naar het Witte Huis te gaan wanneer het nodig is, maar nu bij Barron te blijven”, vertelt een vriend aan New York Post. “Maar ze steunt haar man en zal alle taken vervullen die verwacht worden van een ‘first lady‘.”

Lees ook: Daarom draagt een groot deel van Amerika een veiligheidsspeld

Aan de Trump Tower worden nu extra veiligheidsmaatregelen genomen. “Voor veel New Yorkers is dit erg vervelend. Er zullen straten worden afgesloten omdat er extra beveiliging nodig is. “De Trump Tower wordt het Witte Huis van New York. Veiligheidsdiensten moeten dat gebied constant in de gaten houden zodat een zot niet te dicht in de buurt komt en een autobom kan verstoppen”, zei Jim Reese erover, hij is de manager van TigerSwan, een bedrijf gespecialiseerd in beveiliging.

Tegen midden 2017, als Barron zijn school is afgerond, zouden Melania en Barron wel verhuizen naar het Witte Huis.

Meer over Amerika en de presidentsverkiezingen: