Eva Mendes en Ryan Gosling, dan wel immens populair op het witte scherm, staan bekend als één van de meest low-key koppels in Tinseltown. De twee ontmoetten elkaar op de set van The Place Beyond the Pines in 2012 en het dolverliefde koppel werd mama en papa van twee dochters, Esmeralda en Amada.

 

Wil je ook zo’n sterke relatie als deze twee? Hier ontdek je hun geheim.

Heartfelt speech

Waar je het koppel echter niet snel samen zal tegenkomen, is op de rode loper. Zelfs tijdens de Oscar-uitreikingen van vorige maand verscheen Eva Mendes niet langs de zijde van haar Oscar-genomineerde hubby. Meer zelfs: mama Mendes perkte haar public appearances opvallend in sinds de geboorte van haar twee engeltjes.

Ook op de Golden Globes, waar La La Land een recordaantal awards won, was Mendes nowhere to be seen. Goslings ode aan zijn sweetheart smolt toen wel ieders hart:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Charmante bekentenis

Waarom we haar en hotte Gosling niet vaker hand in hand tegenkomen? De 2 Fast 2 Furious– actrice klapte uit de biecht tijdens een interview met het Amerikaanse health-magazine Shape. “Wat mensen niet weten over mij is dat ik het zalig vind om thuis te zijn,” aldus Mendes. “Ik ben veel liever thuis bij mijn meisjes dan op de rode loper.”

Zo simpel is het dus. Eva Mendes blijkt een doorwinterde huismus. Heel herkenbaar. Only makes us like her more!

Meer celebnieuws