Elk jaar kijken fans van het Britse koningshuis uit naar dé onthulling van hun kerstkaartjes. Kate en William deelden die van hun familie alvast – en het werden de schattigste wensen tot nu toe.

Vintage motor

Dawn McCafferty, een lid van de Britse Royal Air Force deelde een foto van Kate en Williams kerstkaartje op Twitter maar verwijderde die even later. Gelukkig werd hij toen al enkele keren gescreenshot waardoor het kaartje verder kon gedeeld worden.

De hertog en hertogin van Cambridge poseren met hun drie kindjes op een vintage motor. Heel simpel en down to earth en net daarom zo sympathiek. Op de linkerkant zette Kate haar handtekening.

De blauwe jurk van Kate

Kate draagt een prachtige blauwe jurk met korenbloemen, eentje van de highstreet keten Boden. De Aurora Midi Wrap Dress is een model uit een vorige collectie dat jammer genoeg intussen overal uitverkocht is (wat het je gedacht?).

Hun kerstkaartje staat helemaal in contrast met dat van 2018. Terwijl de familie deze keer op zomervakantie lijkt, trokken ze vorig jaar een kiekje in het bos aan hun Anmer Hall landhuis in Norfolk.

Wachten op Meghan en Harry

Nu is het nog wachten op de kerstkaart van Meghan, Harry en voor de allereerste keer ook baby Archie. Zo zagen hun prachtige wensen er vorig jaar uit:

Meer over de Britse royals