Home Celebs De essentie van IVF in één pakkend beeld

De essentie van IVF in één pakkend beeld

De essentie van IVF in één pakkend beeld

Zwanger worden. Voor de velen is het een evidentie, voor anderen een erg hard en lang proces. Voor deze laatste groep is in vitro fertilisatie of kortweg een IVF de enige optie. Maar vaak wordt vergeten wat deze sterke vrouwen hiervoor moeten doorstaan: dagelijkse hormooninjecties, bijwerkingen van medicatie, talrijke bezoeken aan het vruchtbaarheidscentrum, een punctie,… Om nog maar te zwijgen van de psychologische impact van deze behandeling.

Angela is één van deze IVF-vrouwen. Zij was een tijdje alleenstaand en heeft lang op de juiste man gewacht. Toen ze eindelijk de ware vond, bleek zwanger worden een probleem te zijn. Het koppel besliste om IVF een kans te geven. Dat de behandeling succesvol was, daar is hun dochtertje het bewijs van. 

Pakkend beeld

Bovenstaande foto, die symbool staat voor haar lange en uitputtende weg, postte Angela op haar Facebookpagina. Voor het beeld werd haar pasgeboren dochter gefotografeerd in een hart van honderden gebruikte injectienaalden. De foto, dat ook door de Amerikaanse vruchtbaarheidskliniek op Facebook werd gepost, kreeg volgend onderschrift:“This picture shows the true definition of love that went into making this gorgeous new baby girl.” De foto werd inmiddels al meer dan 6500 keer gedeeld en kreeg al meer dan 16.000 likes.

Ook de campagne van Brandskids waarin kinderen met Down stralen ging afgelopen week viraal, bekijk hier de mooie beelden.