Home Celebs Deze 49-jarige schone is de mooiste vrouw ter wereld

Deze 49-jarige schone is de mooiste vrouw ter wereld

Deze 49-jarige schone is de mooiste vrouw ter wereld

Op schoonheid staat geen leeftijd. Dat bewijst het ‘Mooiste van de wereld’-lijstje van People Magazine. Want op de eerste plaats prijkt de prachtige Julia Roberts, 49 lentes jong en volgens ons terecht de winnares.

Mooiste vrouw vs. sexy man

Ieder jaar maakt People Magazine een lijstje met de mooiste vrouwen ter wereld. Dit jaar prijkt de prachtige actrice Julia Roberts op nummer 1. En dat is al de vijfde keer, het is alweer 26 jaar geleden dat ze voor het eerst werd uitgeroepen tot de mooiste vrouw door het magazine. “Ik kan het niet geloven, en voel me echt vereerd”, vertelt ze aan People Magazine.

Ze was 23 toen ze voor het eerst werd uitgeroepen tot mooiste vrouw, na het gigantische succes van ‘Pretty Woman‘. “Ik voel me nu mooier dan toen”, vertelt ze. “Mijn zelfvertrouwen is gegroeid met de jaren.”

 

Wij zijn het helemaal eens met de keuze van People Magazine. Julia Roberts is niet alleen een prachtige vrouw en fantastische moeder van 3 kinderen, ze bewijst ook nog eens dat op schoonheid geen leeftijd staat. En dat geldt ook voor mannen. Want haar goede vriend George Clooney werd al twee keer verkozen tot meest sexy man ter wereld.

Meer artikels over celebs: