Big Little Lies en Walk the Line-actrice Reese Witherspoon liep een paar dagen geleden op Instagram te pronken met een wel erg leuke back-to-school-prep outfit: een schattige, maar elegante blauw-wit-gestreepte Draper James-jurk met ruche-detail aan de hals. Dát én een paar superleuke sneakers!

‘Ze noemen me de Michael Jordan van de back-to-school-prep’, zo ondertitelde Witherspoon haar outfit zelf op Instagram. De sportief witte, maar vrij laid-back casual sneakers van het merk Tretorn Hayden stonden haar dan ook als gegoten – zelfs in combinatie met een vrij vrouwelijk en preppy jurkje.

De leuke sneakerlijn in kwestie, gaat dankzij zijn simpele, maar toch trendy vormgeving dan ook goed bij zowat élke outfit. En bovendien zit hij nog lekker aan de voeten ook. Iets dat Hollywoodster slash onderneemster slash mama van drie Witherspoon, haar bewuste schoentje ook zeker in dank afgenomen zal hebben.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Stijl én comfort

Wat de Tretorn Hayden sneaker zo geschikt maakt voor modebewuste voeten die de hele dag de baan op moeten? Wel, het feit dat hij een vrij degelijke en dikke zool heeft, met speciale ondersteuning voor de natuurlijke gewelving van je voeten, zal alvast helpen. Daarnaast zorgt het specifieke platform-silhouet van de schoen er ook nog voor dat eventuele schokken alvast gedempt worden, en dus al niet door enkels en knieën moeten worden opgevangen.

Naast die podologische meerwaarde, zien de Tretorn Hayden’s er natuurlijk ook gewoon leuk uit – denk tennisschoentje meets sneaker met een trendy, maar niet al te opvallend detail – zoals een groen of leopard-suède-geprint streepje in V-vorm op de flanken bijvoorbeeld.

Shop hier je eigen Tretorn Hayden-exemplaar hier:

Vintage: basic wit + groen

Nyliteplus, €63. Koop ze hier

Beige met plateau-zool

Nylitebold, €72. Koop ze hier

Stof met zebrastreep

Tretorn Meg, €58,7. Koop ze hier 

Tournament met netje

Tournament net, €58. Koop het hier 

Lees ook: