Mamma mia! Het werd al een tijdje gefluisterd maar nu is het écht zover: Chiara Ferragni – Italiaans mode-icoon en giga-populaire influencer – kondigt met trots haar eerste babybuikje aan. Ze is intussen maar liefst 5 maanden zwanger van haar vriend Fedez, al is er nog maar weinig bolle buik te zien…

‘Mother to be’ kroontje

De dertigjarige Chiara Ferragni – herinner je jezelf haar stomende naaktshoot nog?! -kondigde het grote nieuws aan via Instagram met deze foto van haar en verloofde Federico Leonardo Lucia (aka. rapper Fedez):

De blogster van The Blonde Salad ligt in bed met een roze kroontje op haar hoofd. Wie goed kijkt, spot de letters ‘Mother to be’ terwijl Fedez een petje draagt met duidelijke ‘Daddy’-letters. Het onderschriftje bevestigt het nieuws helemaal: “Hey guys.. We’re gonna be parents soon 👶🏼 I’m 5 months pregnant now and we can’t wait to meet baby raviolo 👪 Life is beautiful”.

Geruchten bevestigd

Hoewel haar buikje amper te spotten valt, gingen geruchten over een zwangerschap al een tijdje de ronde. Wij spotten voor het eerst een mini bump op de première van ‘Suburbicon’ op het 74ste filmfestival in Venetië. Die vond op 2 september dit jaar plaats.

Fedez vroeg Chiara in mei ten huwelijk voor de ogen van duizenden fans. “This year has been the most magical I’ve ever experienced,” klinkt het dan ook in een tweede Instagrampostje. Geloven we graag!

Meer bekende babybuikjes