Joe-hoe! Onze dag is alweer goed, want ons favoriete celeb-koppel heeft zonet bekend gemaakt dat ze binnenkort hun tweede mini-versie verwelkomen. Dochtertje Luna kondigde het nieuws op een su-per cutie manier aan op Instagram…

IVF-baby

Het Amerikaanse model Chrissy Teigen (bekend om de hoogste thigh-high split OOIT) loopt binnenkort opnieuw rond met een bolle buik. Zij en haar man, ‘Beauty and the Beast’-zanger John Legend, verwachten immers een tweede kindje.

Het was even wachten op een nieuwe spruit na de geboorte van dochter Luna, maar Teigen en Legend hebben er nooit een geheim van gemaakt dat het voor hen moeilijk was om kindjes te krijgen. Daarom maakten ze gebruik van in-vitrofertilisatie, of kunstmatige bevruchting, wat op bakken Twitter-kritiek kon rekenen. Gelukkig zou Chrissy Chrissy niet zijn mocht ze daar niet op deze geniale manier op hebben gereageerd.

Een nieuwe legende

Hoe het celeb-koppel het leuke nieuws aankondigde? Via Instagram! Net zoals Jessica Alba in juli met deze schattige post gelijkaardig nieuws bekendmaakte, had ook Chrissy Teigen een heel schattig boodschapje voor ons in petto:

it's john's!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

In het Instagram-filmpje zien we Luna op de schoot van haar mama zitten. Chrissy wijst naar haar buik en vraagt: “Wat zit hier in?” waarop Luna antwoordt: “Een baby!”. Teigen maakte de post hélemaal compleet door er een (zoals we van haar gewoon zijn) absurd onderschriftje onder te plaatsen: “Het is van John.” Hah, gelukkig!

Of dat nieuws nog niet genoeg is, weten we ook meteen het geslacht van de nieuwe Legend(e). Omdat ze nog maar één embryo’tje overhebben, konden ze dat zelfs al zeggen vòòr de baby werd gemaakt. Hier ontdek je of het een jongetje of een meisje wordt.

Meer over bekende baby’s