Jennifer Lawrence – Katniss voor de Hunger Games vrienden – pronkt deze maand op de cover van de Amerikaanse Vogue. Niet één keer maar wel vier (iets met het 125-jarig bestaan van het magazine). Ze ziet er écht prachtig uit, en daar heeft een nieuwe liefde ongetwijfeld iets mee te maken…

Voor het vijfde verjaardagsfeestje van Vogue NL stonden Lara Stone en Doutzen Kroes poedelnaakt voor de lens van Mario Testino. Hier bekijk je de volledige shoot.

Uniek portret

De covers voor de Amerikaanse Vogue zijn fenomenaal geklikt door Annie Leibovitz, het Nederlandse duo Inez & Vinoodh en Bruce Weber. De meest opvallende? Het portret van Jennifer Lawrence, geschilderd door de New Yorkse artiest John Currin.

Los van de unieke shoot, is er één dingetje uit het interview met de 26-jarige Oscarwinnares dat heel de wereld nu mag weten: haar relatie met regisseur Darren Aronofsky, waarover ze tot nu toe de lippen stijf op elkaar hield.

with the maestro #jodorowsky in #nyc

A post shared by Darren Aronofsky (@darrenaronofsky) on

‘Kardashian tent’

Jennifer Lawrence ontmoette de regisseur op de set van de thriller Mother!, die op 15 september in de zalen verschijnt. “We hadden een bepaalde chemie,” onthult de actrice verliefd. “Of eerder: ik voelde chemie. Ik weet niet wat zijn gevoelens voor mij waren.” J.Law vertelt ook dat ze heel rechttoe rechtaan zijn tegen elkaar: “Ik heb eerdere relaties gehad waarin ik me verward voelde. Maar met hem heb ik dat nooit.” Daarnaast smelt ze wanneer ze Darren ziet spelen met zijn zoontje uit een vorige relatie met Rachel Weisz. Hangt daar een bolle buik in de lucht?

Omgekeerd is er één gewoonte van Jennifer waar Darren Aronofsky absoluut niet bij kan: haar obsessie met reality televisie. Volgens crewleden van Mother! had Lawrence een ‘Kardashian tent’ – een soort ‘happy place’ waar ze naartoe ging tussen de scènes door. “Daren was daar niet bij betrokken,” volgens een lachende Jennifer. “Hij was op dit punt zelfs diep teleurgesteld in mij.” Hah, wat een schattige mockingjays, toch?

Meer over Jennifer Lawrence