Al sinds haar allereerste verlovingsdagen met Prins William wordt Kate Middleton regelmatig geroemd om haar verfijnde stijl. Om haar klassiek royale, maar toch vrij eigentijdse look te creëren kiest de Duchess er vaak voor om dure couturemerken als Chanel of Dior te combineren met meer main street-labels. Het combineren van low en high key-mode is dan ook precies wat de Hertogin deed toen ze gisteren een potje mocht gaan voetballen met een groep jongeren in het Windsor Park stadion in Belfast, Noord-Ierland.

De voetballertjes in kwestie maakten deel uit van het Irish Football Association’s ‘Shooting Stars’-program, een programma dat jonge meisjes aanmoedigt om voetbal te spelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Om een partijtje mee te lopen, trok Kate een spannende zwarte legging aan – zeer comfortabel voor het occasionele spurtje dat ze trekt – een trui van Ralph Lauren én.. een paar supertrendy New Balance-sneakers in donkerblauw.

Comfy en sportief

Het paartje New Balance’ers waar de Hertogin voor koos, was niets minder dan hun Fresh Foam Cruz V2’s. Met dat stel kiest Kate niet alleen voor een erg comfortabel exemplaar waar makkelijk mee te reizen valt (zowel de zool van de schoen als het geweven materiaal voor de body van de stapper, zijn immers bijzonder buigbaar), ze neemt er ook een schoen uit die naast comfortabel stappen, ook perfect kan dienen om een rondje te joggen.

Wie zich ook graag een navy blue paartje van het merk zou aanschaffen, is er best wel als de kippen bij: de schoenen zullen – net zoals alles wat de Duchess aanraakt trouwens – vast bijzonder snel uitverkocht zijn.

Bovendien is het type New Balance’ers bij Amazon op dit moment in solden: voor maar €95 euro heb je een paar precies zoals die van Kate. Good luck shopping! 

Lees meer: