11 jaar is ze, maar Shiloh Pitt weet al goed wat ze wil. De oudste dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie bereidt zich voor op een ingrijpende verandering en wil voortaan als een echte jongen door het leven gaan. Haar hormonenbehandeling is zelfs al gestart.

Toen ze twee was, droeg Shiloh – het oudste biologische kind van Brad en Angelina – schattige roze jurkjes en prinsessenschoenen, maar als kleuter verstopte ze die snel achteraan in haar kast. Toen al was het voor haar duidelijk dat ze liever een jongetje wilde zijn.

Dear John

Haar ouders staan al vanaf het begin helemaal achter deze beslissing. Angelina liet haar dochter zelf kleren uitkiezen en toen Shiloh zich ‘John’ liet noemen, vond ze dat ook oké. “Ze mag later zelf kiezen met welk geslacht ze zich wil identificeren,” zeiden haar ouders ooit openlijk in een interview met Vanity Fair.

New #shilohjoliepitt #viviennejoliepitt

A post shared by Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) on

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Sinds 2009 draagt Shiloh dus al jongenskleren, maar nu de puberteit er is en haar lichaam verandert, wil ze een definitieve keuze maken. Om haar vrouwelijkheid af te remmen, zou ze daarom in behandeling zijn bij het Younique Surgery Center in Santa Monica, dat samenwerkt met het Transgender Surgery Institute. Angelina Jolie zou daarnaast ook een personal trainer hebben gestrikt om de spieren van ‘John’ te helpen ontwikkelen. Misschien komt daar wel een Brangelina-verzoening van…

Meer over Angelina Jolie