Actrice en model Elizabeth Hurley (54) deelde een foto op Instagram in een bikini die zelf ontwierp. En het moet gezegd: ze ziet er ongelofelijk strak uit op haar 45e. Ze verklapte zelf hoe ze dat doet, en eigenlijk is het eenvoudiger dan je denkt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De foto kreeg in no time meer dan 80.000 likes en heel wat reacties. Dé gouden vraag: hoe slaagt ze erin om er zo strak uit te zien? Eigenlijk is het eenvoudiger dan je denkt. Ze kiest voor een haalbaar bewegings- en eetpatroon. 

Elizabeth start haar dag met Griekse yoghurt, een banaan en wat honing. Ze drinkt dagelijks een glaasje water met een scheut appelazijn bij haar ontbijt. Haar lunch bestaat uit een gezonde groentesoep. ‘s Avonds kiest ze dan weer voor groentjes en een stuk kip of mager vlees. Haar dieet is dus haalbaar en eenvoudig, en nog beter: het werkt.

Sportroutine

“Ik ben geen fervent sporter, maar probeer dagelijks te bewegen“, vertelde ze aan E! News. “Ik hou van rennen, maar ik doe dat niet perse om slank te zijn. Ik vind het belangrijker om sterk en fit te zijn”, klinkt het. Daarnaast doet ze squats tijdens het tandenpoetsen en gaat ze wandelen met haar honden. Tenslotte volgt ze af en toe een yoga- of pilatessessie. “Al sport ik liever buiten”.

Smeren, smeren, smeren

Ook haar huid ziet er bijzonder strak uit. Ze vertelde vorig jaar tijdens een interview met Grazia dat ze bang is van plastische chirurgie en fillers. “Ik heb wel botox in mijn voorhoofd laten spuiten”. Verder is ze verzot op haar moisturizer. “Ik gebruik die echt heel veel, minstens 6 keer per dag. De huid van mjin hals smeer ik zelfs 10 keer per dag in.” Verder raadt ze nog aan om niet te hard te wrijven, maar eerder zachtjes te deppen. Klinkt eenvoudig. Al gokken wij dat het vooral ook met goede genen te maken heeft, want zoonlief Damien Hurley is gezegend met net zo’n mooie huid als zijn moeder. Hij probeert het overigens zelf te maken als model en acteur en lijkt zeker op de goede weg.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer tips van celebs:

(Openingsbeeld: Getty)