Home Celebs Fotoreeks wil aantonen dat carrière en borstvoeding perfect samen gaan

Fotoreeks wil aantonen dat carrière en borstvoeding perfect samen gaan

Fotoreeks wil aantonen dat carrière en borstvoeding perfect samen gaan

Een carrière en borstvoeding geven gaan perfect samen, dat bewijzen deze prachtige beelden.

De Amerikaanse fotograaf Tara Ruby maakt beelden van vrouwen in uniform die borstvoeding geven. Prachtig gewoon. 

1. De verpleegster

Verpleegster

"Dit vind ik een heel grappig beeld", vertelt de fotografe aan Cosmpolitan. "Het is een verpleegster op een kraamafdeling. De foto toont hoe moeilijk het is om een ouder kind borstvoeding te geven. Het meisje duwt de hele tijd haar voet in het gezicht van de mama, en dat doet ze blijkbaar iedere keer."

2. De leerkracht

Bibliotheek

Deze foto werd genomen in de bibliotheek omdat de school niet wou dat ze borstvoeding gaf in het klaslokaal. "We hebben nochtans sterk aangedrongen, maar in veel bedrijven willen ze het liever niet."

3. De piloot in het leger

Borstvoeding

Opmerkelijk, deze vrouw werkt fulltime als piloot in het leger en geeft borstvoeding aan haar baby en haar driejarig kind. "Het was een hele uitdaging om met dit pak borstvoeding te geven, en dan moet ze er nog twee voeden. Prachtig beeld."

4. De danseres

Borstvoeding

"Deze foto werd genomen in Las Vegas. Als je goed kijkt zie je dat het kindje een pak van Elvis draagt. Tijdens het fotograferen kregen we dan ook heel wat aandacht, en veel mensen begonnen zelf foto's te nemen van het innige moment." 

De foto's zijn zo populair dat Ruby besloot om foto's te blijven nemen. "Jonge moeders hebben vaak het gevoel dat ze moeten kiezen tussen borstvoeding of een voltijdse carrière. Maar de twee kunnen perfect gecombineerd worden, dat bewijzen deze fantastische moeders!"

Zag je deze beelden al die de écht schoonheid van een geboorte tonen? En deze foto's van mooie vrouwen over heel de wereld, moet je ook echt zien.

 

 

Lees ook: 

In beeld: 40 jaar later zien deze zussen er nog steeds prachtig uit

Fotoreeks toont hoe verslaafd we zijn aan onze smartphone

Zo maak je de perfecte foto van je kind