Dat actrice en GOOP!-beheerder Gwyneth Paltrow zich wel eens aan controversiële tips waagt (denk aan de vaginaballen), wisten we al. Maar nu verkoopt ze wel iets heel bijzonder. Nu in de webshop: kaarsen met de bijzondere geur van… haar vagina. Ja, je leest het goed.

Je moet er wel iets voor neertellen: de kaars met het opschrift ‘This Smells Like My Vagina’ staat te koop voor €67,50. Veel denk je? Niet volgens de fans, de kaars was binnen een uur uitverkocht, nu kun je je inschrijven op de wachtlijst.

Volgens de beschrijving is het een grappige, prachtige, sexy geur die je niet verwacht. Je herkent onder andere geuren van geranium, bergamot en rozen die je fantasie zouden prikkelen.

Grapje

Volgens Gwyneth startte het als een grapje. “Toen ik samen met parfumeur Douglas aan het experimenteren was, merkte ik meteen: ‘dit ruikt naar mijn vagina’. De geur werd geselecteerd, verder uitgewerkt en kreeg de toepasselijke naam ‘This smells like my vagina’.

Ondertussen zijn er op Twitter heel wat reacties.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

“Ik ben zelf een expert in vaginale gezondheid, maar ik zou de geuren niet meteen associëren met de geur van een vagina”, zegt gynaecologe Jennifer Gunter.

Meer over celebs: