Dat Meghan Markle allesbehalve een doorsnee royal is, weten we al langer. Ze hangt regelmatig de rebel uit met een nonchalant kapsel, draagt liever een broek in plaats van een jurk én komt uit een veelbesproken gezin. Met dat laatste blijft ze maar struggelen, zéker nu halfzus Samantha Markle (53) er nog een schepje bovenop doet… op Twitter.

Contact verbroken

Dat het niet al te goed gaat tussen Meghan Markle en haar familie is duidelijk. Haar vader Thomas Markle daagde niet op tijdens het koninklijke trouwpartijtje op 19 mei 2018 – al zat zijn hartoperatie door voor iets tussen – en Harry en Meghan zouden intussen alle contact met hem verbroken hebben. Volgens Entertainment Tonight zijn de twee ‘gefrustreerd dat hij steeds met tabloids praat in ruil voor betalingen.’

Dat ze geen contact meer hebben met Thomas Markle, kan halfzus Samantha Markle (Meghan deelt dezelfde vader) niet goed slikken. In een reeks Twitterberichten op het privé-account van Samantha haalt ze flink uit naar The Duchess.

Dreigende Twitterberichten

Zo gaf de hertogin onlangs een eerbetoon aan Nelson Mandela en vond haar halfzus dat een schandaal. “Zou je niet beter een eerbetoon brengen aan je eigen vader?” luidt het. Ze sluit af met de niet mis te verstane (dreigende) woorden: “Als onze vader sterf, ben jij hiervoor verantwoordelijk, Meg.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dit is niet het eerste furieuze Twitter-bericht van het boze stiefzusje. Ze noemde de Britse royals eerder al kil en koud…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jaloezie of terecht?

Meer over Meghan Markle