Home Celebs Hartverwarmend: meisje met down vervult droom

Hartverwarmend: meisje met down vervult droom

Hartverwarmend: meisje met down vervult droom

Deze beelden tonen ons dat een zogezegde imperfectie je écht niet tegenhoudt je dromen na te jagen. Het levende bewijs is de 19-jarige Madeline, een meisje met downsyndroom én nog een hele andere droom

De droom van élk meisje

De Australische Madeline Stuart mag zich namelijk het eerste meisje met downsyndroom mét modellencarrière noemen. Een bron van inspiratie, vinden wij. En voor Madeline blijven de mooie opdrachten binnenstromen.

Onlangs mocht ze namelijk ook poseren in een romantische trouwreportage. Het waren ontwerpster Ava Laurenne en fotografe Sarah Houston die dit voor haar regelden. Dankzij deze twee grote figuren in de trouwwereld mocht Madeline poseren op het sprookjesachtige Rixey Manor in Virginia

 

Beautiful photo by @liebphotographic at @rixeymanor

Een foto die is geplaatst door Madeline Stuart (@madelinesmodelling_) op

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook tijdens de New York Fashion Week liep Madeline twee modeshows en daarnaast zie je haar in verschillende reclamecampagnes terug. Op haar Instagramaccount post ze regelmatig foto's van haar shoots en de reacties zijn hartverwarmend.

Voor meer pakkende verhalen, moet je zeker hier eens klikken.


Lees ook:

Deze vrouwen zijn onze helden van de dag

Video: met vooroordelen kom je nergens

7 tips om je zelfvertrouwen op te krikken