Vink jij tegenwoordig ook het ene feestje na het andere af in je agenda? September blijkt dé verjaardagsmaand – logisch, want: negen maanden geleden was het nieuwjaar 😉 – en aangezien de kado-inspo van ergens moet blijven komen, tippen wij jou graag deze hartverwarmende pakjes voor najaarskids.

9 x winterse cadeau-inspiratie

Jungle thermos

Flow Tea
€ 29,95 – Bekijk het hier

Deze is vanzelfsprekend, want najaar = koud = nood aan thee (of koffie, of soep). Waarom zou je een klassieke thermos aanschaffen als je er tegenwoordig ook met leuke prints kan kopen. Dit jungle-exemplaar katapulteert je élke dag weer naar de tropen.

Grijze schapenvacht

City Sheep
€ 117,95 – Bekijk het hier

Dit schapenvachtje kan je niet missen tijdens de winter! Het brengt een beetje Scandinavië in huis – big trend! – en is lekker knus en cosy. Nu maar hopen dat je vriendin hem in de gastensofa legt (zodat jij er ook van profiteert).

You Are Special

Me&Mats
€ 19,95 – Bekijk het hier

Want: kaarsen brengen sfeer én de boodschap zegt genoeg, toch?

Handcrème

Compagnie de Provence
€ 13,99 – Bekijk het hier

Houdt je vriendin van beauty? Zorg er dan voor dat haar handen geen kloofjes krijgen door het barre weer. Dankzij deze handcrème – die heerlijk sensueel ruikt naar honing met een vleugje citrus – kan ze mooi verzorgd gaan handjes schudden.

Tulbandmuts

Becksöndergaard
€ 35 – Bekijk het hier

Wil je dat ze er al-tijd flawless uitzien? Begin dat bij haar kapsel. Door hevige rukwinden en plotse regenbuien kan je vriendin er al snel verwaaid uitzien, maar niet dankzij deze hippe tulband-muts.

Grafische waterkan

Puik Art
€ 34,95 – Bekijk het hier

Ook tijdens de winter is hydrateren belangrijk, en niets is er leuker dan je water schenken uit een leuke kan en in stijlvolle glaasjes. PS Kan ook dienen voor whiskey of cognac ;-).

6 x koffiemokken uit keramiek

HK Living
€ 34,95 – Bekijk het hier

Deze set heeft een design in échte seventies stijl. Het leuke eraan is dat je de kopjes zo in de microgolfoven kan stoppen zodat je soep, koffie of heerlijke chocolademelk in no time voor je neus staat.

Verzorgingskit – reset & restore pamper

Apothecary Department
€ 32,50 – Bekijk het hier

Heeft je vriendin vaak lange dagen? Verwen haar dan met een luxekit die ze makkelijk kan meenemen in haar handtas. Deze set bestaat uit een ontspannende badolie die heerlijk naar eucalyptus, sinaasappel en rozemarijn ruikt, een gezichtsolie met vitamine E, een lipolie met voedende kokos én een fluweelzacht slaapmaskertje.

Marble Cross Board Round

HK Living
€ 29,50 – Bekijk het hier

Heerlijke feestdagen beginnen in de keuken. Geef je bestie daarom een marmeren snijplank cadeau. Zo wordt hapjes maken een plezier voor haar en heeft ze er ineens een stijlvol item bij voor op het aanrecht.

Feestoutfit on point