Het schooljaar begon goed voor prins George (4) en prinses Charlotte (2). Begin september kondigde het Britste koningshuis immers aan dat de twee een zusje of broertje verwachten. Hoewel Kate Middleton een geniale manier had om haar zwangerschap een tijdje verborgen te houden, kan ze er nu écht niet meer om heen. Maak kennis met het koninklijke buikje.

Beginnende bump

De Hertogin had aan het begin van haar zwangerschap last van hevige ochtendmisselijkheid.  Gelukkig weet ze die tegenwoordig met deze bizarre gewoonte onder controle te houden zodat ze opnieuw wat officiële gelegenheden kan bijwonen. Zo woonde ze op 7 november een benefietgala voor het Anna Freud National Centre for Children and Families (AFNCCF) bij in Kensington Palace.

Ze hulde zich in een prachtige kanten maxi-jurk van onze ex-Feelinggastvrouw Diane von Furstenberg. De snit was nogal aanpassend, waardoor je haar beginnende babybuikje mooi kon zien.

Van een stralende mommy-to-be gesproken. Wij zijn alvast benieuwd naar de andere zwangerschapsoutfits die ze nog in haar closet heeft hangen!

Meer over haar zwangerschap