Dé kindjes waar we het meest naar uitkeken dit jaar – samen met de tweeling van Queen B – zagen gisteren hun eerste zonnestralen. George Clooney (56) en zijn vrouw Amal (39) zijn papa en mama geworden van Ella en Alexander. A boy and a girl dus!

‘Klaar voor de luiers’

Acteur George Clooney stapte in september 2014 letterlijk in het huwelijksbootje – het huwelijk vond plaats in Venetië – met de Brits-Libanese Amal Alamuddin. In oktober 2016 kwamen de eerste geruchten dat de knappe mensenrechtenadvocate in verwachting zou zijn. Amal en George Clooney verschenen op de filmpremière van de door Clooney geproduceerde film Our Brand is Crisis en volgens fans was er toen al een kleine baby bump te zien.

In februari bevestigde het celeb-koppel dat Amal inderdaad zwanger was, niet van één maar van twee kleine spruiten. Clooney liet toen maar al te graag weten dat hij uitkeek naar het vaderschap: ‘Ik weet wat eraan zit te komen en ik heb mij voorbereid op hoe ik een luier om moet doen’. Even later geraakte ook het geslacht van de tweeling bekend toen goede vriendin Cindy Crawford deze foto op Instagram plaatste.

Ella, Alexander en Amal zijn gezond, gelukkig en stellen het goed,’ liet hun woordvoerder gisterenochtend weten aan showbizzmagazine People. ‘George is betoverd en heeft enkele dagen nodig om te bekomen’ voegde hij nog toe als grapje. Congrats Clooneys!

Meer babynieuws