Het gaat er hard aan toe in het Britse koningshuis: prinses Eugenie gaf vorig weekend het ja-woord aan Jack Brooksbank en niet veel later kondigden prins Harry en Meghan Markle de zwangerschap van hun eerste kindje aan! Nu ook het eerste kleintje van Pippa Middleton vorige maandag werd geboren, draaien de pubs er ongetwijfeld heel wat overuren.

It’s a boy!

Een paar uur nadat Meghan Markle en prins Harry de komst van hun royal baby bekendmaakten, is Pippa Middleton bevallen van haar eerste kindje. Op 20 mei stapte Pippa Middleton in haar huwelijksjacht met de 41-jarige multimiljonair James Matthews en nu verwelkomen ze een zoontje.

Een jaar na hun trouw, in april, gingen de eerst geruchten over haar zwangerschap de ronde. In juni bevestigde Pippa haar zwangerschap in haar column in Waitrose magazine. Daarin schreef ze dat de eerste drie maanden van haar zwangerschap vrij probleemloos verliepen: “Ik had het geluk mijn drie maanden echo te bereiken zonder last te hebben van ochtendmisselijkheid,” klonk het. Hierin had ze meer geluk dan haar zus Kate, want zij zou bij alledrie haar zwangerschappen geleden hebben aan het extreme ochtendmisselijkheidssyndroom Hyperemesis Gravidarum, waar ze op deze bizarre manier mee omging.

De mooiste zwangerschapslooks van Pippa Middleton

9 maanden: op de trouw van prinses Eugenie en Jack Brooksbank

Prachtig in het groen, drie dagen voor ze beviel.

9 maanden: winkelend in Chelsea, Londen

Op stap in een hemdjurkje van Claudie Pierlot.

8 maanden: bij de fitness in Kensington, Londen

In een blauwe wollen mantel van The Fold lijkt Pippa Middleton nog fit genoeg om naar de gym te gaan.

7 maanden: gespot met haar schoonvader

Ze droeg op 12 augustus 2018 een hemdjurkje met bloemen en suède loafers.

6 maanden: bij de halve finales op Wimbledon

In een jurk van Anna Mason, een zonnebril van Ray Ban, een rieten clutch van J. Crew en espadrilles van Castaner.

6 maanden: op Wimbledon dag 9

Op 11 juli 2018 verscheen Pippa in een jurk van Ralph Lauren, Ray Ban zonnebril en een tas van Pop & Suki.

6 maanden: de doop van haar neefje prins Louis

Op 9 juli 2018 bewonderde ze haar neefje in een op maat gemaakte jurk van Alessandra Rich. De clutch en hakken zijn van Jimmy Choo en de hoed is van Jane Taylor London.

6 maanden: op Wimbledon dag 4

Op 5 juli 2018 verscheen ze met haar broer in deze stijlvolle outfit op Wimbledon.

5 maanden: op stap in Londen

Pippa Middleton in een roze jurk van J.Crew.

4 maanden: bij Roland Garros in Parijs

Als tennisfanaat verscheen Pippa uiteraard op Roland Garros. In haar jurk van Ralph Lauren begon haar buikje mooi zichtbaar te worden.

4 maanden: bij de Royal Wedding van Meghan en Harry

Pippa droeg een zijden plissé-jurk van The Fold (met de naam Hepburn) voor de Royal Wedding op 19 mei. Haar baby bump was voor het eerst een klein beetje te zien.

Pippa Middleton beviel in de Lindo Wing van het St. Mary’s Hospital in Paddington in Londen, de privé-vleugel waar ook prins George, prinses Charlotte en prinsje Louis ter wereld kwamen.

Meer over de Britse royals