Karlie Kloss en Joshua Kushner hadden vlak na hun trouw – die voor veel fans vorige keer als een verrassing kwam – een korte ‘minimoon’. Kort was-ie zeker want hun tripje duurde amper 48 uur. Wél genoeg tijd om enkele privé-kiekjes met ons te delen.

Sweet sweet baby

Hoewel hun huwelijk top-secret was, bleef newlywed model Karlie Kloss tijdens haar trouw foto’s delen van hun liefdesfeestje. Op haar story postte de 26-jarige privé-momentjes van haar ceremonie, inclusief gigantische trouwtaart. Hun dessert was van Momofuku Milk Bar, een bakker bekend om hun super zoete creaties van patissier Christina Tosi (weetje: het model werkte enkele jaren geleden samen voor haar eigen Karlie’s Kookies collectie).

Maar het was niet enkel de taart waar we een snapje van opvingen, ook van wat er later op de avond gebeurde, konden we volop meegenieten. Op haar story zagen we haar languit op te grond zitten in haar kanten Dior jurk, genietend van haar trouwcake als late-night snack. “Finally got to eat my @milkbarstore wedding cake at 2am,” schreef ze bij het momentje.

Destination: mini-moon

Verder deelde ze ook nog een videootje vlak voor ze het vliegtuig opstapt richting ‘mini-moon’. Haar kersverse echtgenoot bleek op dat moment wel eventjes zoek: “Where’s my husband?”, grapt ze voor ze de trap opgaat.

Waar het tripje heen ging is niet bekend, maar Karlie gaf wel een pareltje vanuit de hoogte prijs, en dat zag er allesbehalve slecht uit.

Kushner deelde van zijn kant een behind-the-scenes shot van tijdens de ceremonie. Hij fotografeert Karlie die haar boeket vasthoudt en zette er meteen deze cute quote bij: “I married my best friend.” Raap ons nu op.

View this post on Instagram

i married my best friend ❤️

A post shared by Joshua Kushner (@joshuakushner) on

Meer trouwpartijtjes