Royalty-koppel Kate Middleton en Prins William trokken ook dit jaar naar de BAFTA’s of de British Academy Film Awards. Kate zag er stralend uit in een lange, witte jurk van Alexander McQueen.

 

Kate Middleton straalt op Bafta’s

Kate Middleton Bafta's

Je herkent de jurk? Niet zo vreemd. De organisatoren van de BAFTA’s riepen dit jaar op om duurzame kledingkeuzes te maken voor de rode loper. De opdracht was simpel: draag ‘eco fashion’, een gehuurde jurk of een jurk die je al eens eerder droeg. En Kate koos voor dat laatste. Ze koos deze prachtige jurk van Alexander McQueen, ze droeg hem al eens in 2012 tijdens een reis met Prins William in Zuid-Oost Azië. Nu heeft ze haar haren opgestoken en koos ze voor andere accessoires.

Kate in 2012

Kate Middleton Bafta's

Ook met haar accessoires volgde Kate netjes de regels. Ze droeg bij de jurk gouden pumps van Jimmy Choo en een vintage clutch van Anya Hindmarch. 

Kate Middleton Bafta's

De rode loper

Het vertrek van Meghan en Harry lijkt niets te hebben veranderd aan de populariteit van het koppel. Wanneer een fan Kate en Will toejuicht op de rode loper, is hun reactie te schattig voor woorden.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Trouw aan Alexander McQueen

De jurk van McQueen is duidelijk een succes. Kate is dan ook een grote voorstander van Alexander McQueen, ook haar trouwjurk én jurk op de BAFTA’s van vorig jaar waren van zijn hand.

Kate Middleton Bafta's

Bafta’s 2019

Kate Middleton Bafta's

Meer cultuur: