Dat een ‘Royal Style’ niet altijd stukken van mensen hoeft te kosten, bewees Kate Middleton in het verleden al meermaals. Ook recent werd de de Britse Duchess weer gespot in een onberispelijke outfit die ze voor de gelegenheid afwerkte met een wel erg opvallend en bovenal erg goedkoop accessoire: een paar oorringen van het high-street label Accessorize van maar om en bij de 1,65 euro. Go, Katie!

Garden Party Kate

Hertogin en mama van drie, Kate, opende gisteren haar ‘Back to Nature’-tuin in de Royal Horticultural Society Garden in Surrey, gehuld in een prachtig wit gebloemde designer jurk van Emilia Wickstead. Bij zo’n stukje high fashion, mocht volgens de Duchess ook wel een iets ‘gewoner’ fashion item en dus werkte ze haar look af met een paar very mainstream, maar daarom niet minder elegant paar oorbellen van het label Accessorize.

De vorm waarin de oorringen kwamen, was een stijlvolle goudkleurige druppel met een Oriëntaalse krul.

Voor een prijsje

Het allermooiste aan de oorbellen echter, moet misschien toch de prijs geweest zijn: terwijl ze in ‘vol seizoen’ voor zo’n €5 euro over de toonbank gingen, beperkte het prijskaartje zich in de koopjes slechts tot een schamele 1,65 euro. Als dat niet zuinig gekozen is van de fashion Royal.

Ook de schoenen die Kate erop na hield, waren trouwens zeer prijs-efficiënt: in dat verband ging ze namelijk voor een paar beige Fleur Espadrille Wedges van de online webshop Monsoon van niet meer dan €50 – een prijs die in de solden ook weer afzakte naar €15.

Jammerlijk nieuws voor wie de zomerse garden party-look van de Hertogin graag zou kopiëren echter, want beide items zijn – zoals zowat alle betaalbare jurken, schoenen en accessoires waar de Duchess mee in het openbaar durft te verschijnen – reeds onverbiddelijk uitverkocht.

Shop de look: Garden Party Kate

Om het goed te maken, hieronder toch een paar items waarmee je de look and feel van Kate’s Garden Party-stijl desalniettemin eveneens aan een prijsje kan ‘imiteren’.

Witte bloemenjurk uitlopend

Mango, jurk met print met ruches, €69,99. Koop hem hier 

Gouden oorhangers Oriental

Snö of Sweden, Saloween oorbeellen, €34,95. Koop ze hier 

Espadrille wedges bruin

& Other Stories, laced up wedges in suède, €79. Koop ze hier 

Lees ook: