Ze zorgden met hun duet voor het meest romantische moment op de Oscars, dus de roddelmolen kwam meteen op gang. ‘Het moet wel een koppel zijn’, werd er gezegd. Maar dat blijkt niet het geval, zo vertelde Lady Gaga gisteren aan Jimmy Kimmel in ‘Jimmy Kimmel Live!’

Niet alleen de film is erg romantisch, ook op het podium tijdens de Oscars was er chemie tussen Lady Gaga en Bradley Cooper. Ze brachten het nummer ‘Shallow’ uit ‘A Star is Born’ live op het podium. En al die liefde die er te zien was? “We wilden dat het publiek liefde te zien kreeg, we zijn acteurs, dat was het hele punt van het optreden”, vertelde ze aan Jimmy. “De film gaat over liefde, het is een liefdeslied, we willen de mensen liefde laten voelen. Het feit dat iedereen begon te roddelen is eigenlijk een teken dat we het goed gedaan hebben. Ik nam jullie beet”, lacht ze.

Het meest romantische moment van de Oscars: Lady Gaga en Bradley Cooper zingen samen 'Shallow'

Echte muzikant

Voor de rest heeft ze niet dan lof over voor Bradley. “Wij mag dan wel een acteur en regisseur zijn, hij is ook een echte muzikant. Ik vond het heerlijk om hem live te zien zingen. Vanaf de eerste seconde, toen hij begon te zingen ‘Tell me something, girl’, ging het hele publiek uit zijn dak. En ik dacht alleen maar: ‘Geweldig, blijven doorgaan Bradley.’

Vriendschap

Er is duidelijk een mooie vriendschap tussen de twee, maar volgens Lady Gaga is er niets meer aan de hand. Ze bevestigde wel de relatiebreuk met Christian Carino met wie ze verloofd was. Bradley Cooper is wel nog samen met Irina Shayk, het koppel heeft een dochtertje van een jaar oud.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer over de Oscars: