Victoria Beckham verwaaid en in een slonzige travel outfit op de luchthaven aantreffen? Ik dacht het niet. Wie de ex-Spice Girl en ontwerpster wel eens van een vliegtuig zag stappen, kan opgemerkt hebben dat vooral haar coupe er wel erg strak bijligt – zelfs na een nachtvlucht van meer dan 12 uur. Die onberispelijke travel hair-look heeft Victoria blijkbaar te danken aan één belangrijk haarproduct dat ze echt nooit uit haar handbagage zal bannen, zo verklapte de voetbalvrouw recent in een van haar Instagram-stories.

In het online verhaaltje is te zien hoe Victoria zweert bij de Universal Cordless Straightener van Balmain, een – zoals de naam het zelf al zegt – een letterlijk overal te hanteren, draadloze stijltang. De zoektocht naar hét perfecte stijlijzer was volgens former posh-spice niet gemakkelijk, zo zegt ze in haar story: “Ik heb lang gezocht naar de perfecte straightener die je ook aan boord van een vliegtuig kan gebruiken, zonder dat je hem in moet pluggen, en die bovendien ook nog eens goed heet wordt ook, zodat ik vlak voor ik het vliegtuig afstap, de kleine stukjes van mijn haar nog eens kan stijlen.”

Is it hot enough?

De meeste ijzers die je niet in het stopcontact hoeft te steken, worden blijkbaar niet warm genoeg voor een goed resultaat, behalve deze van Balmain dus. Volgens V wordt haar vondst dan ook een echte life changer: bye, bye bad hair days.

Voor €219 kan ook je het handige apparaatje, dat bovendien komt in een stijlvol klein lederen tasje – ook als pronkstuk aan jouw handbagage toevoegen.

Lees ook:

SOURCE: Elle.com/uk