Iedereen wacht vol ongeduld op het nieuws dat Meghan Markle bevallen is van haar royal baby. Er wordt wild gegokt wanneer het gebeurt en volgens sommigen is ze al bevallen. En nu is er volgens oplettende fans een nieuwe aanwijzing, het heeft te maken met de wensen voor de schattige Louis die deze week 1 jaar is geworden.

Happy birthday, Louis!

Het zit hem in de reactie die gepost werd onder de foto. Via Harry en Meghans nieuwe Instagramprofiel wensten ze het kleine prinsje Louis een gelukkige verjaardag. “Happy Birthday Louis! Heel veel liefs van ons twee”, staat er te lezen.

image
 

Nog geen royal baby?

Op zich niets vreemd aan, maar volgens fans valt dit bericht op door de specifieke woordkeuze. “Het is wel erg opvallend dat er van ‘ons twee’ staat.” Dat zou refereren naar Meghan en Harry en zou dus bewijzen dat het kindje nog niet geboren is. Het is dus nog even geduld hebben. Al moeten we waarschijnlijk geen foto verwachten op de trappen à la Kate en Louis een jaar geleden, want Meghans fotograaf liet al weten dat die gewoonte waarschijnlijk niet plaatsvindt. Het is dus een kwestie van zeker Meghan en Harry’s Instagram in de gaten te houden.

 

Meer over de Britse royals: