Home Celebs Meisje verkleedt zich op prinsessendag als… hotdog!

Meisje verkleedt zich op prinsessendag als… hotdog!

Meisje verkleedt zich op prinsessendag als... hotdog!

We kunnen allemaal een voorbeeld nemen aan het lef van dit kleine meisje. Toen er een prinsessendag georganiseerd werd, besloot ze zich niet in een prinsessenjurkje te hijsen, maar verkleed te komen als hotdog!

Je moet een flinke dosis lef hebben om dit meisje na te doen: toen de danslerares een prinsessendag organiseerde voor de jonge danseresjes, besloot er eentje dat ze toch liever geen prinses wilde zijn. In plaats daarvan kwam ze dan maar verkleed als hotdog!

 

Positieve reacties

Op Twitter verschenen al snel foto's van mensen die met het meisje op de foto wilden en die haar bewonderden om haar eigenzinnigheid en haar durf. Ook de trotse papa van het meisje stuurde een tweet de wereld in: "Geen enkele ouder is erop voorbereid dat zijn dochter een trendsetter wordt… #Hotdoggirl. Het beste is dat het allemaal haar idee was!"

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hotdogmeisje

 

Heb je na het zien van deze foto spontaan zin gekregen in hotdog? Check dan hier 4 heerlijke recepten voor een hotdog deluxe. 

Lees ook: 

Video: geluk start met een lach

Is dit de meest racistische commercial ooit?

Video: "Durf jij je af te vragen wie je werkelijk bent?"

 

Bron: Cosmopolitan