Home Celebs Heeft Melania Trump dan toch een ontwerper gevonden die haar wil kleden?

Heeft Melania Trump dan toch een ontwerper gevonden die haar wil kleden?

Heeft Melania Trump dan toch een ontwerper gevonden die haar wil kleden?

Geen eenvoudige taak blijkbaar, een ontwerper vinden die Melania Trump wilt kleden. Want heel wat ontwerpers weigerden de nieuwe First Lady een outfit aan te meten. Vrijdag is de grote dag van de inauguratie. In welk ontwerp zal Melania nu verschijnen?

Hoewel het normaal gezien een grote eer is voor ontwerpers als ze een belangrijke persoon als de first lady van Amerika mogen kleden, is het voor Melania geen sinecure een designer te vinden. We moeten ondertussen niet meer vertellen dat heel wat mensen ontevreden zijn met de nieuwe president. En dat had ook in de modewereld gevolgen. Zo zei onder andere ontwerper Tom Ford dat hij niet van plan was om een de nieuwe first lady van een nieuwe outfit te voorzien. En ook Sophie Theallet, een van de designers van Michelle Obama, Marc Jacobs en Derek Lam zeiden geen interesse te hebben.

Hier ontdek je waarom Melania Trump niet mee verhuist naar het Witte Huis

Twee topdesigners

Na al heel wat gegis gaan er nu geruchten dat twee topdesigners bereid zijn Melania te kleden. Ralph Lauren zou aan een outfit voor Melania bezig zijn. Opvallend detail: Hillary Clinton dook tijdens haar verkiezingscampagne regelmatig op in outfits van Ralph Lauren.

Toch is de keuze niet helemaal vreemd. Want Melania Trump verscheen zelf eerder ook al in outfits van Ralph Lauren tijdens de verkiezingscampagne. Zo was de witte jumpsuit die ze tijdens de verkiezingsnacht droeg Van Ralph Laurens hand.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En zo haalt Melania toch nog haar slag thuis. Wat Ralph Lauren is zeker geen kleine garnaal in de modewereld. En dat is zelf niet de enige: ook Karl Lagerfeld zou sleutelen aan een outfit. Hij zou de avondlook voor zijn rekening nemen terwijl Ralph Lauren voor de dagoutfit gaat. Al zijn het wel nog maar geruchten natuurlijk, we zullen moeten wachten tot vrijdag vooraleer we te zien krijgen welke outfits Melania draagt.

Artikels voor fans van de Obama’s:

SOURCE: WWD