Nu prins Harry en Meghan Markle aankondigden hun eigen boontjes te gaan doppen, vraagt de wereld zich af: zijn ze met hun vermogen eigenlijk al niet financieel onafhankelijk? Het zit zo.

Huidige spaarpot

Echt zorgen hoeven de twee zich inderdaad niet te maken. Hun huidige vermogen wordt op meer dan 38 miljoen euro geschat. Maar waar komt dat spaargeld vandaan? Wel, Meghan en Harry hadden allebei al hun eigen inkomsten voordat ze trouwden in 2018. Zij was een succesvolle actrice, hij erfde van zijn familie en verdiende als officier in het Britse leger ook flink de kost.

Volgens The Independent zou Meghan Markle, voor ze hertogin van Sussex werd, een spaarcent gehad hebben van zo’n 4 miljoen euro. Ze speelde zeven seizoenen Rachel Zane in de populaire advocatenserie Suits en zou daar per aflevering zo’n 37.000 dollar voor gekregen hebben. Dat leverde een jaarloon van zowat 392.000 euro op. Haar rol in Remember Me uit 2010 leverde dan weer zo’n 125.000 euro op en met haar werk in The Candidate zou ze een kleine 117.000 euro hebben verdiend. Daarnaast werkte ze mee aan twee collecties voor het Canadese kledingmerk Reitmans en bracht haar lifestyleblog The Tig ook wat geld in het laatje. Door verschillende sponsorcontracten hield ze er jaarlijks bijna 72.000 euro aan over.

Lees verder op de volgende pagina

1 2
bekijk op één pagina

Meer over Meghan Markle

SOURCE: ad.nl