Home Celebs Nathalie is samen met een man die 17 jaar jonger is

Nathalie is samen met een man die 17 jaar jonger is

Nathalie is samen met een man die 17 jaar jonger is

De Nederlander Tjeerd en de Belgische Nathalie vormen al 7 jaar een gelukkig stel. Een klein detail: Tjeerd is 17 jaar jonger dan Nathalie. Ze zijn gelukkig, wonen samen en zijn echte soulmates.

Verliefd vóór de eerste ontmoeting

Nathalie: “Tjeerd en ik ontmoetten elkaar voor het eerst toen ik samen met mijn toenmalige echtgenoot en twee dochters naast hem en zijn ouders kwam wonen.”

Tjeerd: “Vanaf het eerste ogenblik dat ik haar zag, was ik verliefd op Nathalie. Ik schepte erg over haar op tegen mijn vrienden, maar met mijn gevoelens deed ik niets. Op een dag vroeg de buurman me of ik de bank kon helpen verschuiven. Nathalie lag op dat moment net te zonnen in haar bikini en had zo’n grote zonnebril op. Ik wist niet waar ik het had!”

Nathalie: “Ik was me nergens van bewust en leefde gewoon, samen met m’n man en kinderen. Tot mijn huwelijk in het slop raakte, wat tot een breuk leidde. In die moeilijke periode kwam ik Tjeerd toevallig tegen toen ik de hond uitliet. Er volgde een lang gesprek.”

Ik ben vrienden kwijt geraakt door onze relatie,ja

Tjeerd: “Kort nadien zagen we elkaar terug. Toen heb ik Nathalie bekend dat ik al jaren verliefd op haar was.”

Nathalie: “Ik schrok me te pletter. Tegelijkertijd was ik erg gecharmeerd. Twee weken later gingen we samen naar de film: Perfume, The Story of a Murderer. Dat zal ik nooit vergeten. En hoewel er ook bij mij iets aan het ontluiken was, durfde ik er niet aan toe te geven. Ik was bang voor de reacties van anderen.”

Vriendenkring kwijt

Tjeerd: “Ik was zeker niet bewust op zoek naar iemand die ouder was. Vóór Nathalie had ik altijd relaties gehad met vrouwen van mijn leeftijd. Alleen was ik gewoon van jongs af aan voor haar gevallen.”

Nathalie: “Uiteindelijk heb ook ik m’n hart gevolgd. In Tjeerd had ik mijn soulmate gevonden. Met hem kon ik praten op een manier die ik nooit eerder had ervaren. Voor mij was hij op een bepaalde manier een ‘oude ziel’. Hij begreep me en steunde me. We voelden elkaar zo goed aan, alsof we elkaar in een vorig leven al hadden ontmoet.”

Tjeerd: “In mijn omgeving werd er behoorlijk goed gereageerd op mijn relatie. Al schrokken mijn ouders zich een hoedje toen ze hoorden dat ik er met de buurvrouw vandoor was (lacht).”

Nathalie: “Mijn twee tienerdochters vonden het een raar idee, maar verder ging dat niet. Wie er wel problemen mee had, was mijn ex. Later is hij gelukkig helemaal bijgedraaid. Ergens begreep ik het ook allemaal wel. Zelf heb ik nooit iets met jongere mannen gewild, laat staan dat het een fantasie was. Ik zat daar wel mee. Er werd me verweten dat ik op zoek was naar een toyboy. Dat ik Tjeerd enkel wilde voor de seks. Ik ben echt een deel van m’n vriendenkring kwijtgespeeld door onze relatie.”

Explosieve temperament

Tjeerd: “Onze relatie is meermaals zwaar op de proef gesteld, ook door onze kinderwens.”

Nathalie: “We hebben een hele donkere periode meegemaakt, ja. Tjeerd wilde dolgraag vader worden. Eerst zag ik dat niet zitten en toen ik ervoor wilde gaan, heb ik vier miskramen gehad. Daarop hebben we onze kinderwens opgeborgen. Ik heb die klap kunnen verwerken door opnieuw te gaan studeren. Met de steun van Tjeerd ben ik een opleiding orthopedagogie beginnen te volgen, iets waar ik al lang van droomde, want ik wilde inniger met mensen werken. Toch blijf ik de biologische factor een heel groot nadeel vinden in onze relatie. Ouder worden, is niet leuk. Ik vraag me weleens af of Tjeerd me over tien jaar nog mooi zal vinden.”

Na vier miskramen hebben we onze kinderwens opgeborgen

Tjeerd: “Ik hecht best wel belang aan uiterlijk en vind Nathalie nog altijd een ontzettend knappe vrouw. Je hebt poppetjes, maar ik verkies een mooie vrouw met inhoud. Het omgekeerde geldt uiteindelijk ook. Vrouwen vallen vaak op status en stoer. Ik pas totaal niet in dat plaatje en wil dat ook niet. Nathalie is gewoon voor me gevallen om wie ik ben. En ik voor wie zij is, en toch ook een beetje voor haar explosieve temperament, want daar hou ik ook wel van (grijnst). We zijn erg verschillend. Nathalie is een vulkaan. Ik ben rustig, eerder een dromerig type.”

Nathalie: “Dat is zo, ja, maar in die tegenstelling hebben we een perfect evenwicht gevonden. Zo kunnen we een hele nacht lang in onze tuin zitten filosoferen, met een glas wijn in de hand. Maar evengoed kunnen we gewoon stil zijn naast elkaar en daar volop van genieten. Dat zijn unieke momenten die ik vóór Tjeerd nooit heb beleefd.”

 

Lees ook:

Filip lust (bijna) niks én is er blij om

David heeft geen contact met zijn vader om zijn moeder niet te kwetsen

Hoogsensitiviteit: de waarheid achter het label
Door: Dominique De Graaf