Home Celebs Op deze leeftijd is het salaris van vrouwen het hoogst

Op deze leeftijd is het salaris van vrouwen het hoogst

Op deze leeftijd is het salaris van vrouwen het hoogst

Op welke leeftijd verdienen we als vrouwen het meest? Wanneer leren we het best een nieuwe taal? En wanneer heeft onze kennis aan woordenschat een hoogtepunt bereikt? Allemaal verschillend, zo blijkt uit de infografiek van Business Insider.

Liever wat positiever? Dankzij deze 7 tips sta je écht positief in het leven.

Ouder, wijzer & gelukkiger?

Liefst van al zouden we eeuwig jong blijven (of toch zeker onze huid). Maar deze grafiek bewijst dat ouder worden zo ook zijn voordelen heeft. Zo zijn we het gelukkigst met ons lichaam als we 74 zijn, piekt ons psychologisch welzijn op ons 82ste en hebben mensen van 71 de meest uitgebreide woordenschat.

De grafiek van Business Insider werd opgesteld aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken, en toont waarin we het best zijn op welke leeftijd. Wat blijkt? Iedere leeftijd heeft zijn voordelen. Het gelukkigst met ons leven zijn we op 23-jarige leeftijd, al is er geen reden tot paniek, want 69-jarigen scoren even goed. Een taal leer je dan weer best op je zevende en een marathon loop je best op je 28ste.

Vrouwen & hun loon

Het is algemeen geweten dat vrouwen minder verdienen dan mannen. Wanneer ons loon piekt? Op 39-jarige leeftijd, zo blijkt uit de grafiek.

Meer artikels over vrouwen & carrière: