Maandag was een hoogdag voor Britse royalty-lovers. Kate Middleton is zwanger van haar derde kindje, een broertje of zusje voor George (4) en Charlotte (2) dus. Wij zijn, net als de Queen, delighted en kijken uit naar de derde WilKat-baby! En papa William duidelijk ook…

Hyperemesis Gravidarum

Kensington Palace bevestigde begin deze week de zwangerschap van Kate. Ze vertelden erbij dat de Hertogin van Cambridge, net als bij haar voorgaande zwangerschappen, lijdt aan hyperemesis gravidarum – een extreme vorm van ochtendmisselijkheid. Hierdoor moest ze een gepland bezoek aan het Hornsey Road Children’s Centre in London op het nippertje afzeggen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gisteren werd Prins William gespot op een gezondheidsconferentie in Oxford, voor het eerst sinds ze naar buiten kwamen met het fantastische nieuwtje. Na uitgebreide felicitaties zei William het volgende: “Bedankt, het is erg goed nieuws.” Daaraan voegde hij nog toe dat er weinig geslapen wordt op dit moment. “We moeten ervoor zorgen dat Catherine over dit eerste deel heen komt en daarna kunnen we het vieren. Het is altijd spannend in het begin, maar gezien de omstandigheden gaat het goed met haar.” Op dit moment verblijft Middleton onder toezicht van haar verpleegsters in Kensington Palace.

Meer over Kate Middleton