Ga je dit jaar trouwen? Of ben je net verloofd en sta je te popelen om je feest te organiseren? Start hier, en laat je inspireren door de mooiste trouwtrends voor 2017. Wij zijn al in de wolken.

Benieuwd naar het meest magische aanzoek ooit? Bekijk het hier.

1. Alles kleurt groen

Het voorjaar kleurt groen, met als modewoord: greenery. Het is een verzamelnaam voor het frisse groen van de lente dat overal aanwezig is op je trouw. Denk: kunstgras, hangplantjes, cactussen… Heel klassevol en perfect combineerbaar met wit.

2. Fris windje

Buiten trouwen is hip, al is een tent wel aan te raden (we leven tenslotte nog altijd in België). Versier de bomen met kleurrijke lampionnen en gepersonaliseerde slingers en voorzie leuke krukjes met dekentjes. Sfeer gegarandeerd.

3. Muren vol bloemen

Een bruiloft zonder bloemen is zoals frietjes zonder mayo. Ze moéten aanwezig zijn, en liefst nog zoveel mogelijk. In 2017 gaan we helemaal wild, met een prachtig versierde bloemenwand die zorgt voor Insta-proof foto’s. Doen!

4. Laser erop los

Anno 2017 is het hip om te lasercutten. What? Het is een techniek waarbij verschillende vormpjes en letters uit houten platen, karton of plexiglas worden gesneden met een laser. Leuk als decoratie of voor je naamkaartjes.

5. Tropical temperatures

Een trouw in de tropen te duur? Breng ze dan gewoon tot bij jou. Ga voor exotische planten, diepgroene decoratie en gewaagde dierenprints. Heet, origineel en on trend.

loving you coverOp zoek naar inspiratie voor je droomhuwelijk? Check dan zeker Loving You by Feeling, sinds woensdag 21 september 2016 in de winkel.

Op zoek naar een trouwjurk?

21 Pinterest trouwjurken die je moét gezien hebben
Dit is de meest gewilde trouwjurk ter wereld