Home Celebs Stop terrorising our world: modeacademies werken samen tegen terreur

Stop terrorising our world: modeacademies werken samen tegen terreur

Stop terrorising our world: modeacademies werken samen tegen terreur

De modeacademies van Antwerpen en Brussel gaan samenwerken voor het einddefilé van hun studenten. Nooit eerder sloegen de academies de handen in elkaar. Hun boodschap – gebaseerd op de legendarische tuniek van Walter Van Beirendonck – is dan ook krachtig: stop terrorising our world. Samen sterk tegen terrorisme!

Het hoogtepunt van het jaar voor jonge modetalenten komt er weer aan: de eindejaarsdefilés. Daarin stellen de studenten van de modeacademies van Antwerpen en Brussel hun stukken of collectie voor. Voor het eerst zullen de Antwerpse en Brusselse studenten rond hetzelfde thema werken. En dat doen ze om een krachtige politieke boodschap uit te zenden.

stop terrorizing our world

De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en La Cambre in Brussel zijn blij met deze samenwerking omdat beide opleidingen vaak tegen elkaar worden uitgespeeld. Nu kunnen ze samen een sterk statement maken. De shows zullen in het teken staan van de recente aanslagen in Brussel en solidariteit met de slachtoffers. 

De show van La Cambre vindt plaats op 3 en 4 juni. Die van de Koninklijke Academia voor Schone Kunsten een week later, op 10 en 11 juni. 

 

Lees ook: 

Brusselse trots: #SproutToBeBrussels

Eten uit solidariteit: #DiningForBrussels