Gisteren was het ook voor Charlotte en George zover: hun eerste schooldag. Ook voor de royals een bijzonder moment. Kensington Palace postte een foto van de heuglijke dag, en die wil je echt even zien.

De foto is genomen aan de trappen van Kensington Palace, voor ze naar school vertrokken. En wat zien ze er schattig uit in hun uniform. Vooral voor Charlotte is het een grote dag, zij gaat voor het eerst naar school, ze ziet er alvast enthousiast uit.

Elegante mama

Kate en William brachten zelf de kinderen naar Thomas’s Battersea, de school waar de kinderen les volgen. Het is een privéschool en daar hangt natuurlijk een flink prijskaartje aan vast. Voor 7500 euro per kwartaal krijgen ze naast de klassieke vakken ook kunst, theater, muziek, ballet, computerwetenschappen en Frans. Bovendien zijn er ook lessen in het bos. En bij een bijzondere school hoort natuurlijk ook een bijzondere jurk: Kate koos een prachtige bloemenjurk voor de gelegenheid.

De midi-dress is er eentje van Michael Kors, ze werkte hem af met een riempje en een paar zwarte pumps. Zelf schitteren in een maxi-jurk aan de schoolpoort? Hier vind je de 15 mooiste van het moment. 

De nieuwe juf

Verder laat Kensington Palace ons nog meegenieten van het eerste moment op school. “Ze is zeer enthousiast”, laat William alvast weten aan de juf die hen ontvangt. Een contrast met de eerste schooldag van George in 2017, want die zag er heel wat ongeruster uit.

Meer over de Britse royals: