Nu Meghan Markle verloofd is met prins Harry, staat haar een heel nieuw leven te wachten. Een prinses worden is iets waar elk klein meisje van droomt. Trouwen met een prins lijkt namelijk allemaal glitter en glamour. Maar is dat ook zo? Meghan Markle verklapte onlangs welke training ze moet volgen en die is niet min!

Signalen uitzenden

Als je trouwt met een prins wordt de kans dat je gegijzeld wordt groter. Het volgen van een gijzelingstraining is dan ook noodzakelijk. Het staat vast dat nadat Meghan getrouwd is met prins Harry, zij deze gijzelingstrainingtraining zal volgen. Ook Diana Spencer en Kate Middleton gingen Meghan al voor. Meghan zal door de British Special Air Service getraind worden in hoe ze moet handelen wanneer ze gegijzeld wordt. Ze zal speciale signalen, zoals micro-expressies en sleutelwoorden, leren die ze kan gebruiken wanneer ze tegen haar wil wordt vastgehouden.

Ontsnappen

Signalen uitzenden is natuurlijk niet genoeg. Wanneer Meghan de kans krijgt, moet ze proberen te ontsnappen. Tijdens haar training leert ze hoe ze zich kan bevrijden uit handboeien van duct-tape en tiewraps. Ook krijgt ze psychologische training zodat ze weet hoe ze met haar gijzelaars moet omgaan. De training draait erom dat Meghan’s bevrijding makkelijker verloopt. Wapens en gevechtstraining zullen hier waarschijnlijk niet aan te pas komen.

Koninklijke etiquette

Voor Meghan en Harry trouwen, krijgt Meghan ook nog lessen over de etiquette die door alle royalties toegepast moet worden. Zo zijn deze 8 woorden bij de Britse royals écht not done. Bij deze lessen is haar leraar niemand minder dan prins Harry zelf! Hij volgt deze etiquette al sinds zijn geboorte dus hij kent er alles van. Hopelijk heeft Meghan tegen mei 2018 alle regeltjes onder de knie…

Lees ook: