Nadat zangeres Katy Perry eerder deze week nog negatief in het nieuws kwam met aantijgingen op haar zogenaamd racistische schoenenlijn, is er vandaag ook wat heugelijk nieuws over haar te melden, want zij en haar al even bekende vriend en acteur Orlando Bloom zouden zich namelijk zopas verloofd hebben.

Full bloom

Het koppel deelde hun fijne nieuws met de wereld via Instagram. Enkele uren geleden verscheen er op het account van Perry namelijk een foto van haar en Orlando in full close up, met als eyecatcher een grote, diamanten ring om de vinger van de zangeres.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Als bijschrift bij de foto klonk het op Perry’s profiel: ‘full bloom‘. Met die cryptische omschrijving hint de zangeres waarschijnlijk niet alleen naar haar liefste hubbie to be, maar ook wel degelijk naar de massieve verlovingsring die om haar vinger zit te blinken: door de enorme roze steen in het midden en de vele witte diamanten steentjes daaromheen, heeft die ring immers ook veel weg van een bloem.

Officieel bevestigd werd het bericht van een nakend huwelijk tussen Bloom en Perry nog niet. Maar de liefhebbende foto met een massa hartvormige ballonnen op de achtergrond, doet alvast veel goeds vermoeden. Hoera for the happy couple.

Lees ook: