In 2019 vond er in Wembley een Spice Girls-reünie plaats en daar was Victoria Beckham niét bij. Gelukkig maakte ze dat deze week ruimschoots goed met een filmpje op haar Instagram-account.

Stop it right now!

In één van haar laatste Instagramposts bewijst Victoria dat ze ‘de girlsband moves‘ nog steeds in zich heeft. Toen ze te gast was in de Amerikaanse talkshow Watch What Happens Live deed ze achter de schermen plots het dansje van ‘Stop’. In de originele clip zag dat er zo uit:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nu, 25 jaar later, hernam Posh dus het dansje en deelde ze het op haar socials. In de caption schrijft ze: ‘Ik had zoveel plezier op de set met @BravoAndy en @AnneHathaway in het clubhuis van @BravoWWHL!#2. Ik hoop dat jullie van mijn dansmoves genieten!’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Reünie mét Posh?

Genieten deden we zeker en vast want haar fans werden meteen uitzinnig en reageerden met ‘Stop it right now!! Can’t wait!!’ en ‘Long live the @spicegirls Forever.’ De droom dat zij ooit zal deelnemen aan een Spice Girls-reünie sloeg ze in de show wel meteen aan diggelen. ‘Weet je, ik vond het zo leuk om bij de Spice Girls te zijn maar nu, met mijn mode- en beautylijn plus vier kinderen, kan ik me daar niet meer aan binden. Ik had wel enorm veel plezier bij de groep en hou zo van de meisjes. Ik vind het top om iets van de Spice Girls te zingen op een karaoke maar ik dénk dat ik het daar maar beter bij kan laten.’

Meer over Victoria Beckham

Openingsbeeld: Getty Images.