Home Celebs Video: dit gebeurt er als mannen een hele dag hakken dragen

Video: dit gebeurt er als mannen een hele dag hakken dragen

Video: dit gebeurt er als mannen een hele dag hakken dragen

Vrouwen worden in sommige bedrijven nog steeds verplicht hakken te dragen op het werk. Bij Stylist Magazine draaiden ze de rollen om en wilden ze toch eens even testen hoe hun mannen het ervan af zouden brengen. 

Een dag lang liepen deze Britse mannen rond op torenhoge hakken en dit is het grappige resultaat:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verplicht voor vrouwen

Omdat vrouwen in de UK nog steeds verplicht kunnen worden hakken te dragen als onderdeel van een werkuniform wilden ze bij Stylist Magazine de mannelijke collega's ook eens een dag op hakken laten werken. Een week geleden laaiden de discussies over verplicht hakken dragen op het werk weer hoog op. Naar aanleiding van een foto op de Facebookpagina van Nicole Gavins die de bebloede tenen van haar vriendin toont.

Verplicht hakkend dragen

Petitie

Omdat niet alle Britten het eens zijn met het feit dat werkgevers vrouwen kunnen verplicht hakken te dragen naar het werk is er een peitite gestart. Al meer dan 100.000 mensen hebben die ondertekend. De mannen van Stylist Magazine zullen vast al getekend hebben.

Liever geen hakken?

12 comfortabele sandalen voor de zomer