Haar make-up team stond klaar, haar jurk zat als gegoten… Jennifer Lawrence was helemaal ready voor de Golden Globes dit jaar. Tot Emma Stonejawel, die onschuldige verschijning uit La La Land – de feestvreugde bedierf met één telefoontje.

Kaper op de kust

Het was je misschien al opgevallen dat Jennifer Lawrence nergens te bespeuren was tijdens de Golden Globes 2018. Opmerkelijk, want normaal vind je de Mother-actrice op zowat elke rode loper van een groot filmevent. Waarom ze dit jaar de prijsuitreiking mistte – die met een opmerkelijke kledingkeuze volledig in het teken stond van de #metoo-beweging? Wel, toen J.Law zich aan het klaarmaken was voor de afterparty, had haar date en best friend Emma Stone plots geen zin meer om te gaan. Ze belde haar om te zeggen dat ze liever gewoon bij Jennifer langskwam om samen wat te chillen.

In een Facebook video, gefilmd door Stone, vertelt Lawrence wat er precies gaande was. “Je wilde m’n date zijn voor de afterparties dus ik had tickets gehaald, een auto geboekt en ik was halverwege mijn glam toen jij zei dat je niet meer wilde gaan,” zegt Jennifer aan de camera. “Je wilde liever bij mij thuis blijven, dus heb ik mijn haar- en make-upteam naar huis gestuurd en nu zie ik er zo uit,” waarop de 27-jarige actrice haar gezicht naar de camera draait en we een half gemake-upte Lawrence zien. Hiermee tonen de twee geniale actrices dat celebrities ook maar mensen zijn ;-)…

Meer over Jennifer Lawrence