Meghan Markle en haar man prins Harry trekken binnenkort naar Australië voor hun allereerste buitenlandse tournee als een getrouwd stel. De hertog en hertogin van Succex zijn van 20 tot en met 27 oktober in Sydney om de Invinctus Games bij te wonen.

Invictus Games is een internationaal paralympisch multisportevenement voor militairen en veteranen, die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt in het leger. Prins Harry was de initiatiefnemer van dit succesvolle event dat dit jaar voor de vierde keer zal doorgaan.

Villa del Mare

Uiteraard overnachten de prins en prinses in een super deluxe villa met alles er op en er aan. Villa del Mare in Sydney heeft een prijskaartje van maar liefst 35 miljoen euro! De villa heeft een oppervlakte van 2000 m², heeft 3 verdiepingen, 5 slaapkamers, een wijnkelder, fitnesszaal en een infinity pool met uitzicht op Sydney en het befaamde operagebouw. Een butler zal de hertog en hertogin van Succes 24 op 24 bedienen.

Villa del Mare

Villa del Mare

Villa del Mare

Villa del Mare

Villa del Mare

 

 

Bekijk in onderstaand filmpje de volledige villa:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer over Meghan Markle: