Nu Prins Harry en zijn Meghan zijn getrouwd en een kindje verwachten, hebben ze ook nood om er soms tussenuit te gaan. Hun favoriete plek? Deze idyllische boerderij in de streek Cotswolds.

Het landhuis ligt vlak bij Oxfordshire en Britse krant The Sun heeft zelfs een kiekje van de vakantiewoning kunnen maken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Samen wandelen

Harry en Meghan zouden voor deze regio gekozen hebben omdat ze hier graag samen wandelen met hun honden. Niet zo moeilijk, want het perceel is 4 hectare groot. Volgens The Sun is het huis uit de achttiende eeuw, zeer ruim. Er zou ook een grote schuur aan verbonden zijn. Het heeft twee keukens op twee verdiepingen, een zitruimte met veel licht en een groot zitgedeelte buiten, uiteraard voorzien van verwarming. Er is een gastenverblijf met twee slaapkamers voor personeel en gasten. Tenslotte heeft het huis vier slaapkamers, waarvan eentje zou zijn omgebouwd tot een dressing.

Prijskaartje

Het prijskaartje van de boerderij? Zo’n goede 2,7 miljoen euro. Niet niks dus, er zouden ook al tal van bekende vrienden een bezoekje hebben gebracht. Zo zouden George en Amal Clooeny, Serena Williams en Alexis Ohanian er zijn geweest.