Groot nieuws deze ochtend, want Prins Harry heeft zijn droomprinses Meghan Markle ten huwelijk gevraagd. Sindsdien pronkt er een JOEKEL van een verlovingsring rond haar vinger en die zou – naast een ongetwijfeld duizelingwekkend koninklijk prijskaartje – een wel héél speciale waarde hebben.

Royal wedding bells!

Kensington Palace kondigde vanmorgen een wel heel leuk nieuwtje aan. Er deden al enkele dagen geruchten de ronde, maar nu is het eindelijk zover. Prins Harry en Meghan Markle trouwen in de lente van 2018.

Het prinselijk koppel verscheen zonet samen in The Sunken Garden van Kensington Palace. Meghan Markle droeg en kanjer van een verlovingsring en daar zit volgens sommigen een mooi verhaal achter.

Diana’s diamanten

De jongste Wales-telg vroeg de Suits-actrice immers ten huwelijk met een verlovingsring die volgens bronnen gemaakt werd uit diamanten van Diana’s broche. Het zou niet de eerste keer zijn dat er familiejuwelen gebruikt worden voor een verloving, want ook zijn oudere broer William vroeg in 2010 Kate ten huwelijk met de saffieren ring van zijn mama.

De tortelduiven daten nu een goed jaar, Kensington Palace bevestigde hun relatie op 8 november 2016, en nu kondigen ze net voor de feestdagen aan dat ze gaan trouwen. Dat wordt een wel hele ‘Merry’ (hem je ‘m?) X-mas!

Meer weten over Royals en hoe ze leven? Ren naar de krantenwinkel voor het decembernummer van Feeling mét Feeling Gold Royal.

 

 

 

Meer over de Britse royals: